0 item(s) - €0.00

€ 199,00

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product
Linkshandige low-profile reel, geschikt voor het zware werk en voorzien van interne ratel.

Lew’s® SuperDuty 300 Speed Spool ® LFS (high Speed) – linkshandig reel met ratel

De Lew’s® SuperDuty 300 Speed Spool ® LFS  is een reel met een brede Aluminium spoel voor meer lijncapciteit en uitermate geschikt voor de zwaardere visserij zoals het vissen met spinnerbaits of het vissen met grote pluggen en of swimbaits. De compacte behuizing van de Lew’s® reel is gemaakt uit één stuk Aluminium, tevens is de zijplaat waar de slinger aan bevestigd is ook gemaakt van Aluminium en afgewerkt met soft touch pantsering laag.

 De Super Duty 300 Speed Spool  serie is voorzien van 6 roestvrijstalen dubbel afgeschermd kogellagers en één nul omkeer- eenrichtings koppelinglager. De sterke messing tandwielen zorgen voor een betrouwbare sterke overbrenging van; 7:2.1 – 89cm. per slinger slag. De machinaal gevreesde 34mm. Aluminium spoel is geschikt voor een lijncapaciteit van 175mtr.-14lb. dikke gevlochten lijnen.  De gebogen 100mm. lange en dubbel geanodiseerde Aluminium slinger is voorzien van twee Winn Dri-Tac handgrepen.  Verder is deze reel voorzien van carbon slipplaten een dubbel geanodiseerde sterslip en spoelspanningsregelaar beide uitgevoerd met hoorbare “kliksound”. De slip is instelbaar tot een  maximale slipdruk van 24lbs.-10.9kg. en ratel net als een slip van een molen wanneer de lijn van de reel  getrokken wordt!

De rechter zijplaat van deze reel is gemaakt van Grafiet en zeer eenvoudig en snel te verwijderen, tevens voorzien van soft touch bescherm laag.  Deze reel heeft dubbel gegoten MSB rem ( Multi-Setting brake bedieningremsysteem die gebruikt maakt van zowel de externe klikknop voor het instellen van de magnetische rem plus vier afzonderlijk van elkaar loskomende schijf gemonteerde interne remschoenen die centrifugaal werken.  Als extra tool is deze reel voorzien van een gepatenteerde Hook Keeper voor Speed ​​Keeper® waar de de onderlijn of kunstaas aan kan worden  bevestigd tijdens het transport.  Kortom een waanzinnig stuk gereedschap die je gezien moet hebben.

Eigenschappen van de Lew’s® SuperDuty 300 Speed Spool® LFS ;

 • Linkshandige low-profile reel
 • Uitermate geschikt voor het zwaardere werk
 • Aluminium frame en één zijplaat
 • 6 roestvrijstalen dubbel afgeschermd kogellagers
 • Eén nul omkeer- eenrichtings koppelinglager
 • Sterke messing tandwielen zorgen voor een hoge en zeer betrouwbare sterke overbrenging
 • Inhaalsnelheid; 7:2.1 – 89cm. per slinger slag
 • De machinaal gevreesde Aluminium spoel is geschikt voor een lijncapaciteit van 175mtr.-14lb. dikke gevlochten lijnen
 • 100mm. lange en dubbel geanodiseerde Aluminium slinger is voorzien EVA handgrepen
 • Carbon slipplaten

Lew’s® SuperDuty 300 Speed Spool ® LFS (high speed).

SKU:SD3SHL

 • Price:€ 199,00
Linkshandige low-profile reel, geschikt voor het zware werk en voorzien van interne ratel.

8