0 item(s) - €0.00

Privacy, Help & FAQ

Moet ik mij registreren?

Nee. U kunt in de hengelsport webshop bestellen zonder dat u hiervoor een account hoeft aan te maken. Alle benodigde informatie rondom het bestelproces vindt u rechtsboven onder "uw account".

 

International orders

If you have any questions please contact Kuperus Fishing by calling phone:+31(0)594-514166 or by e-mail to info@kuperushengelsport.nl

 

Privacy Policy (laatst geupdate: 15-5-2018 i.v.m. AVG)

Identiteit van de onderneming
Kuperus Hengelsport

Contactgegevens
De Dam 7, 9351 AL Leek
+31(0)594-514166
info@kuperushengelsport.nl
KVK: 02061121
BTW: 108134167 B01

Het doel of de doelen waarvoor de gegevens verzameld worden
- Het verzenden van correct geaddresseerde pakketten, besteld in de webshop
- Het onderhouden van correspondentie omtrent bestellingen (mail en telefonisch)
- Het administreren van bestellingshistorie
- Het analyseren van bezoekersdata om het functioneren van de webshop te vergemakkelijken en te verbeteren
- Het verzenden van promotionele e-mails via MailChimp

Wie de ontvangers van de persoonsgegevens zijn
De ontvangers van de persoonsgegevens is Kuperus Hengelsport (zie 2.). Daarnaast Geertsema Online Marketing (systeem en statistiekenpakket)

Hoe lang de gegevens worden opgeslagen of de criteria voor het bepalen van die termijn
De gegevens worden opgeslagen in het webshopsysteem totdat de klant hier iets in gewijzigd wil zien. De bewaartermijn voor gegevens in Google Analytics staat met de ingang van de AVG per 25 mei 2018 ingesteld op 50 maanden.

Recht op inzage
Personen (klanten) hebben het recht hebben op inzage, rectificatie of wissing van hun gegevens.

Recht op bezwaar
Het recht bestaat om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken.

Recht op intrekking 
De gegevens die met toestemming verkregen zijn, kunnen met het recht op intrekking van klant ingetrokken worden.

Recht op klagen
De klant het heeft het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Recht op anonimiteit
De klant is niet wettelijk verplicht zijn/haar gegevens achter te laten om een bestelling te kunnen plaatsen bij Kuperus Hengelsport. Dit is eveneens mogelijk door telefonisch een bestelling door te geven, zonder dat de persoonsgegevens
digitaal opgeslagen worden.

Aanvullende vragen
Heeft u aanvullende vragen over onze privacy policy? Mail of bel gerust.

 

8