Inruilvoorwaarden

INRUILEN BIJ KUPERUS HENGELSPORT

Bent u opzoek naar iets nieuws en heeft u nog (on)gebruikt materiaal liggen? Dan is het mogelijk om in te ruilen!


HOE WERKT HET INRUILEN?

Bent u van plan om bijvoorbeeld een nieuwe hengel of molen te kopen, maar wilt u graag eerst uw huidige artikel kwijt? Neem deze dan mee naar onze winkel om deze te laten taxeren voor de inruil. Op deze manier krijgt u een directe kassakorting op uw nieuwe aanschaf en bent u uw oude artikel direct kwijt.

  • De volgende artikelen zijn bij ons sowieso in te ruilen: hengels, molens, tassen en foedralen, hard kunstaas (pluggen e.d.).
  • De artikelen die wij niet inruilen zijn: elektronica, leef,- schepnetten, tenten en paraplu’s, kleding, lijnen, slaapzakken en rubber kunstaas.
  • Wij ruilen, van alle genoemde artikelgroepen,  bijna alle gerenommeerde merken in. Dit is uiteraard met uitzondering van huismerken van bepaalde winkelketens.
  • De werknemers van Kuperus Hengelsport bepalen ten alle tijden of het desbetreffende artikel ingeruild kan worden en wat de waarde hiervan is.
  • U dient ten alle tijden met het artikel naar de winkel te komen voordat wij u een exacte inruilwaarde kunnen geven. Telefonisch is dit helaas niet mogelijk (een globale indicatie uiteraard wel).

 

U WOONT OP AFSTAND?

Woont u te ver van onze winkel af, maar wilt u toch graag een artikel inruilen? Dat kan! Hierover kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons. Wij kunnen u dan een globale inruilwaarde noemen. Vervolgens kunt u het artikel, op eigen kosten en risico, naar ons toesturen. Bij ontvangst van het artikel zullen wij u berichten over de exacte inruilwaarde.

 

DIRECTE KORTING

Tijdens de inruil van een artikel krijgt u van ons een directe korting op een nieuw aan te schaffen artikel of een cadeaubon van Kuperus Hengelsport. Deze is één jaar geldig en is naar keuze te besteden. Voor de inruil van bovengenoemde artikelen worden geen contanten uitgekeerd.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.